Silmo d’Or awards introduction:JULBO

Are you curious which brands will get the awards?

Before Silmo announce the result online, let’s continue to see this nominated product of the following category.

category3. sport equipment

JULBO/PIPELINE L

你好奇究竟是哪些品牌獲獎了嗎?

在Silmo還沒在官網上公佈結果之前,來瞧瞧接下來這個分類的提名商品。

分類3. 運動裝備

JULBO/PIPELINE L

 

分類: JULBO,標籤: , , , 。這篇內容的永久連結

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *

這個網站採用 Akismet 服務減少垃圾留言。進一步瞭解 Akismet 如何處理網站訪客的留言資料