The “Green” Eyewear.

Are you a green man?

Could you image what the eyewear frame made by comic book looks like?

“Simon chimmm……”launched the newest series”Recycle Paper Professional Hall of Frames” in SILMO Paris 2011,and also will participate in IOFT Tokyo,2011.

Let’s see the interesting product!

你是環保人士嗎?

你可以想像用漫畫做的鏡框長什麼樣子嗎?

“Simon chimmm……”在2011年在巴黎的SILMO展發表了最新的“Recycle Paper Professional Hall of Frames”系列,而且還會參加東京的IOFT展。

來看看這個有趣的作品吧!

 

 

 

 

分類: Simon chimmm……,標籤: , , , , 。這篇內容的永久連結

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *

這個網站採用 Akismet 服務減少垃圾留言。進一步瞭解 Akismet 如何處理網站訪客的留言資料