götti SWITZERLAND 20 Years

This year is 20th anniversary of götti SWITZERLAND.

There are a series of activities about to start.

Frist stop is China Shanghai Optics Fair.

23rd of March is the celebration party in Switzerland.

Since the Spin & Stow collection showed up, 

götti SWITZERLAND won iF AWARD 2012 and Reddot AWARD 2012 in a row.

An eyewear design company that truly design from their life.

All the design matters are able to service and offer wearer’s need.

Not only in Japan, Korea, Hong Kong, Taiwan anymore, götti SWITZERLAND now is available in China.

Believe it will be very nice performance in China!

 

今年是gotti的20週年

有一連串的活動展開

第一站 就是 中國的上海眼鏡展

3/23日 在瑞士也有紀念party

自從他的旋轉鏡腳問世後

2012年得了IF . reddot award 等世界大獎

真的是一家從生活出發的眼鏡設計大廠

所有的設計都能服務到眼鏡佩戴者的需求.

現在gotti繼 日本/韓國/香港/台灣 之後 也進入中國市場

相信在中國也會有不錯的表現!

IMG_2784

分類: GOTTI,標籤: , , , 。這篇內容的永久連結

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *

這個網站採用 Akismet 服務減少垃圾留言。進一步瞭解 Akismet 如何處理網站訪客的留言資料